Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

UBBINK Veiligheidsvlies wt verpakt.l5b2

32,50

2 op voorraad

Ubbink_logo

Beschrijving

Het UBBINK Veiligheidsvlies WT (Wortelwerend) wordt verpakt geleverd in een rol met een lengte van 5 meter en een breedte van 2 meter. Dit veiligheidsvlies is ontworpen om te worden gebruikt als beschermende laag onder diverse soorten dakbedekking, zoals dakbedekking met bitumen of EPDM.

Het vlies heeft als belangrijkste functie het beschermen van de dakbedekking tegen beschadiging door scherpe objecten, wortelgroei van planten, en mechanische belastingen tijdens de installatie en het gebruik. Het voorkomt ook dat wortels doordringen in de dakbedekking en zo lekkages veroorzaken.

Het UBBINK Veiligheidsvlies WT is gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen veroudering en vervorming, waardoor het een langdurige bescherming biedt voor uw dakbedekking. Het vlies is eenvoudig te installeren en kan worden gesneden op maat voor verschillende toepassingen.

Dit veiligheidsvlies is een essentieel onderdeel van de dakbedekkingssystemen voor platte daken en biedt een betrouwbare bescherming voor uw dakconstructie tegen diverse vormen van schade en slijtage.