Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

NATURE Dubbelw. tuinscherm h1.0b3m ant

54,95

18 op voorraad

Beschrijving

Het NATURE dubbelwandige tuinscherm met een hoogte van 1 meter en een breedte van 3 meter biedt een combinatie van privacy, duurzaamheid en esthetiek voor tuinen en buitenruimtes. Dit tuinscherm is ontworpen om een aantrekkelijke en functionele barrière te bieden, terwijl het ook bescherming biedt tegen nieuwsgierige blikken en ongewenste elementen.

Het scherm is dubbelwandig geconstrueerd, wat zorgt voor extra stevigheid en privacy. De extra dikte maakt het scherm bestand tegen weersinvloeden, waardoor het langdurig gebruik buitenshuis mogelijk is zonder dat het materiaal snel verslechtert. Bovendien is het scherm behandeld met een speciale coating die het beschermt tegen vervaging door UV-straling, waardoor de kleur en uitstraling behouden blijven.

Met een hoogte van 1 meter biedt dit tuinscherm voldoende privacy zonder dat het de ruimte te veel afsluit. De breedte van 3 meter maakt het ideaal voor het afbakenen van grotere gebieden of het creëren van een afgeschermde buitenruimte. Het scherm heeft een antiek uiterlijk dat bij verschillende tuinstijlen past en een vleugje klassieke elegantie toevoegt aan de buitenruimte.

Het NATURE dubbelwandige tuinscherm is eenvoudig te installeren en vereist minimaal onderhoud, waardoor het een praktische en stijlvolle oplossing is voor het afbakenen van tuinen en buitenruimtes.

Gerelateerde producten

Vorige
Volgende