Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Werken bij DekaTuin

DekaTuin is een tuincentrum gevestigd in Haarlem en Heiloo. In Haarlem centrum vind je onze stadswinkel: DekaTuin City. Wij zijn een volledig tuincentrum waar je alles vindt voor tuin, huis en dier. Werken bij DekaTuin betekent werken in een afwisselende omgeving. Naast het assortiment dat ieder seizoen wisselt, zijn ook de werkzaamheden zeer afwisselend. Hierbij maakt het niet uit of je nu op onze bloemenafdeling, bij de buiten- of kamerplanten staat of dat je actief bent op onze sfeer-, gereedschap-, dierafdeling of kassa draait. Als medewerker van DekaTuin help je klanten met plezier en zorg je dat zij de winkel met een goed gevoel verlaten.

Medewerkers van DekaTuin ontvangen een marktconform salaris, met 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband. Daarnaast krijgen de medewerkers 10% korting op aankopen bij DekaTuin.

Open sollicitatie
Wij zijn altijd opzoek naar goede medewerkers. Denk jij dat je een toegevoegde waarde bent voor DekaTuin, maar staat er geen passende vacature tussen. Stuur dan een open sollicitatie naar klantenservice@deka-tuin.nl. Stuur je cv en motivatie mee.