Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

NATURE Dubbelw. tuinscherm h1.0b3m grs

54,95

9 op voorraad

Nature_logo

Beschrijving

Het NATURE dubbelwandige tuinscherm met een hoogte van 1 meter en een breedte van 3 meter biedt een uitstekende combinatie van privacy, duurzaamheid en natuurlijke uitstraling voor tuinen en buitenruimtes. Dit tuinscherm is ontworpen om een aantrekkelijke en functionele barrière te creëren, terwijl het ook bescherming biedt tegen ongewenste inkijk en weersinvloeden.

Het scherm is vervaardigd met een dubbelwandige constructie, wat zorgt voor extra stevigheid en privacy. De verdubbelde wanden bieden niet alleen een solide bescherming tegen nieuwsgierige blikken, maar verhogen ook de duurzaamheid van het scherm, waardoor het bestand is tegen de elementen en langdurig gebruik buitenshuis kan doorstaan.

Dit specifieke tuinscherm heeft een natuurlijke uitstraling, waarbij het materiaal lijkt op grashalmen die in elkaar zijn verweven. Deze textuur zorgt voor een organische uitstraling die naadloos past bij tuinen en buitenruimtes met een natuurlijk thema. Bovendien is het scherm behandeld met een beschermende coating die het beschermt tegen verkleuring door UV-straling, waardoor de kleur en uitstraling langdurig behouden blijven.

Met een hoogte van 1 meter biedt dit tuinscherm voldoende privacy zonder dat het de ruimte te veel afsluit. De breedte van 3 meter maakt het ideaal voor het afbakenen van grotere gebieden of het creëren van een afgeschermde buitenruimte. Het NATURE dubbelwandige tuinscherm is eenvoudig te installeren en vereist minimaal onderhoud, waardoor het een praktische en stijlvolle oplossing is voor het afbakenen van tuinen en buitenruimtes met een natuurlijke uitstraling.

Gerelateerde producten

Vorige
Volgende