Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

NATURE Anti-insectengaas h2b5m transparant

21,95

Uitverkocht

Nature_logo

Beschrijving

Het NATURE Anti-insectengaas is een effectieve en transparante oplossing om je gewassen te beschermen tegen schadelijke insecten terwijl ze toch voldoende zonlicht en ventilatie ontvangen. Met een hoogte van 2 meter en een breedte van 5 meter biedt dit gaas voldoende dekking voor een verscheidenheid aan planten in je tuin of moestuin.

Het transparante ontwerp zorgt ervoor dat het gaas nauwelijks opvalt en geen zichtbare barrière vormt, waardoor je gewassen optimaal kunnen groeien terwijl ze beschermd blijven tegen insectenplagen. Het gaas is ontworpen om kleine insecten buiten te houden, zoals bladluizen, witte vliegen en andere schadelijke insecten, terwijl het nog steeds lucht en licht doorlaat voor gezonde groei.

Het Anti-insectengaas is eenvoudig te installeren over tuinbedden, plantenbakken of rijen gewassen met behulp van bijvoorbeeld tuinnetten of frames. Hierdoor kunnen tuinders genieten van een gezonde en overvloedige oogst zonder zich zorgen te hoeven maken over schade door insecten.

Met het NATURE Anti-insectengaas h2b5m transparant kunnen tuinders genieten van een effectieve bescherming tegen insectenplagen, terwijl ze nog steeds een optimale groeiomgeving bieden voor hun gewassen.

Gerelateerde producten

Vorige
Volgende