Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

ELHO Plantlabels grn basic s h13cm wit

4,25

3 op voorraad

Elho_logo

Beschrijving

De ELHO Plantlabels Green Basics zijn handige en stijlvolle hulpmiddelen voor het identificeren van je planten in de tuin. Deze specifieke variant heeft een hoogte van 13 centimeter en is uitgevoerd in een heldere witte kleur. ELHO, een bekend Nederlands merk in tuinbenodigdheden, staat garant voor kwaliteit en functionaliteit.

De plantlabels zijn ontworpen met het oog op eenvoud en duurzaamheid. Gemaakt van hoogwaardig kunststof zijn ze bestand tegen de invloeden van het weer, waardoor je plantenlabels langdurig in goede staat blijven. Het gebruik van de Green Basics-serie benadrukt het milieuvriendelijke aspect, aangezien de labels zijn vervaardigd uit gerecycled kunststof.

Met een hoogte van 13 centimeter bieden deze plantlabels voldoende ruimte om de namen van je planten duidelijk weer te geven. Dit is niet alleen handig voor jou als tuinier om je planten te identificeren, maar het voegt ook een decoratief element toe aan je tuin. De witte kleur zorgt voor een neutrale en strakke uitstraling, waardoor ze goed passen bij verschillende plantensoorten en tuinstijlen.

De ELHO Plantlabels Green Basics in wit zijn een praktische en esthetische toevoeging aan je tuin, waarmee je op een georganiseerde manier je planten kunt labelen en tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamere tuinbeleving.

Gerelateerde producten

Vorige
Volgende