Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Klim- geleidenet jute h1l3m

7,25

Uitverkocht

Nature_logo

Beschrijving

Het NATURE Klim-geleidenet van jute is een nuttig en natuurlijk ogend hulpmiddel voor het ondersteunen en begeleiden van klimmende planten in je tuin. Met een hoogte van 1 meter en een lengte van 3 meter biedt dit net voldoende ruimte en ondersteuning voor een verscheidenheid aan klimplanten, zoals bonen, erwten, komkommers en tomaten.

Gemaakt van duurzaam jute, past dit geleidenet perfect bij een natuurlijke tuinomgeving. Het jute materiaal is sterk genoeg om de planten te ondersteunen terwijl ze groeien, en het zorgt voor een natuurlijke uitstraling die goed past bij een organische tuinaanpak.

Dit klim-geleidenet is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Je kunt het net langs muren, hekken, of in de buurt van steunpalen plaatsen om je klimplanten de juiste ondersteuning te bieden terwijl ze omhoog groeien. Het net helpt ook om de planten georganiseerd te houden en voorkomt dat ze door de tuin gaan kruipen.

Met het NATURE Klim-geleidenet van jute h1l3m kun je genieten van gezonde en goed ondersteunde klimplanten, terwijl je tegelijkertijd een natuurlijke en rustieke uitstraling aan je tuin geeft.