Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Klim- en geleidenet jute h1.8l5m

18,95

Uitverkocht

Nature_logo

Beschrijving

Het Klim- en Geleidenet van jute met een hoogte van 1,8 meter en een lengte van 5 meter is een veelzijdig en praktisch hulpmiddel voor tuinders om klimmende planten te ondersteunen en te begeleiden. Gemaakt van natuurlijk jute, biedt dit net een duurzame en milieuvriendelijke optie voor het begeleiden van een breed scala aan klimplanten, zoals bonen, erwten, komkommers en tomaten.

Dit geleidenet is ontworpen om planten te helpen omhoog te groeien, waardoor ze ondersteuning krijgen terwijl ze zich ontwikkelen. Het jute materiaal is sterk genoeg om het gewicht van de planten te dragen en zorgt voor een natuurlijke uitstraling die past bij verschillende tuinstijlen.

Het installeren van het Klim- en Geleidenet is eenvoudig. Je kunt het net langs muren, hekken, of in de buurt van steunpalen plaatsen, zodat de klimplanten zich eraan kunnen hechten terwijl ze omhoog groeien. Hierdoor blijven de planten georganiseerd en wordt voorkomen dat ze over de grond gaan kruipen.

Met het Klim- en Geleidenet van jute h1.8l5m kunnen tuinders genieten van goed ondersteunde en georganiseerde klimplanten, terwijl ze tegelijkertijd een natuurlijke en rustieke uitstraling aan hun tuin toevoegen.