Vandaag open van 12:00 - 17:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

BOLSIUS Stmpkrs rstk d6.8h8cm o.beige

2,75

45 op voorraad

Bolsius_logo

Beschrijving

De “BOLSIUS Stompkaarsen Rustiek D6.8H8cm O.Beige” zijn elegante kaarsen die een warme en natuurlijke sfeer toevoegen aan elke setting. Hier is een mogelijke omschrijving:

De Bolsius Stompkaarsen Rustiek in de zachte kleur Olijf Beige zijn kleine meesterwerken die subtiliteit en stijl in zich dragen. Met een diameter van 6.8 cm en een hoogte van 8 cm brengen deze kaarsen een vleugje rustieke charme in elke ruimte. Het rustieke ontwerp geeft de kaarsen een natuurlijke uitstraling, terwijl de zachte olijf beige tint een warme en serene sfeer oproept.

Of je nu een ontspannen ambiance in huis wilt creëren, een vleugje kleur aan een speciale gelegenheid wilt toevoegen, of gewoon een vleugje stijl aan je dagelijkse leven wilt geven, deze Bolsius Stompkaarsen zijn een perfecte keuze. Hun compacte afmetingen maken ze veelzijdig en ideaal voor plaatsing op tafels, in decoratieve arrangementen of in kaarsenhouders. De hoogwaardige kwaliteit van Bolsius staat garant voor een langdurige brandtijd en een gelijkmatige vlam, waardoor deze stompkaarsen een warme en uitnodigende atmosfeer creëren in de prachtige kleur Olijf Beige.