Vandaag open van 12:00 - 17:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

TPC ECOPOTS Onderschotel rotterdam d.grs l50b50

19,50

3 op voorraad

Beschrijving

De TPC ECOPOTS Onderschotel Rotterdam in donkergrijs is een praktisch en stijlvol accessoire om je planten in de TPC ECOPOTS Pot Rotterdam te complementeren. Met afmetingen van 50 cm in lengte en 50 cm in breedte biedt deze onderschotel voldoende ruimte om water op te vangen en je vloeren te beschermen, terwijl het een naadloze aanvulling vormt op de pot.

Gemaakt van hoogwaardig gerecycled kunststof, vertoont de onderschotel duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. De donkergrijze kleur voegt een eigentijdse en verfijnde uitstraling toe, waardoor het gemakkelijk te integreren is met verschillende interieurstijlen.

De Rotterdam-onderschotel is speciaal ontworpen om perfect te passen bij de TPC ECOPOTS Pot Rotterdam en biedt niet alleen functionele voordelen, maar draagt ook bij aan het esthetische geheel. De ruime afmetingen zorgen ervoor dat het water dat uit de pot lekt, keurig wordt opgevangen, waardoor je vloeren worden beschermd tegen mogelijke schade.

Of je nu je interieur, terras of tuin verfraait, de TPC ECOPOTS Onderschotel Rotterdam voegt een vleugje elegantie en zorg toe aan je groene omgeving, terwijl het zorgt voor een praktische oplossing om water op te vangen en te beheren.