Vandaag open van 12:00 - 17:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

LUMINEO OBJECTS Led kaars buiten d15h10 btn grs bo

12,95

18 op voorraad

Lumineo_logo

Beschrijving

LUMINEO OBJECTS Led Kaars voor Buiten d15h10 BTN GRS BO

De LUMINEO OBJECTS Led kaars voor buiten is een elegant en functioneel verlichtingsstuk, speciaal ontworpen voor gebruik in buitenomgevingen. Met een diameter van 15 centimeter (d15) en een hoogte van 10 centimeter (h10), biedt deze kaars een gematigd formaat dat perfect is voor diverse buitenruimtes, zoals terrassen, tuinen of balkons.

Het gebruik van ‘BTN’ als aanduiding suggereert dat deze kaars is vervaardigd met beton, wat het een robuuste en moderne uitstraling geeft. Dit betonmateriaal zorgt niet alleen voor duurzaamheid maar draagt ook bij aan een eigentijdse esthetiek die moeiteloos kan worden geïntegreerd in verschillende buitenstijlen.

De ‘GRS’ kan mogelijk verwijzen naar een specifieke kleur, textuur, of afwerking van het product. Zonder verdere context kan de exacte betekenis variëren, maar het suggereert een kenmerk dat uniek is voor deze specifieke Led kaars.

Wat deze Led kaars bijzonder maakt, is zijn weerbestendigheid, waardoor hij bestand is tegen de elementen en ideaal is voor langdurig buitengebruik. De ingebouwde Led-verlichting biedt een warme en uitnodigende gloed, waardoor een sfeervolle ambiance ontstaat zonder het risico van open vuur.

In combinatie met de energiezuinige voordelen van Led-technologie biedt deze LUMINEO OBJECTS Led kaars een veilige, stijlvolle en praktische verlichtingsoplossing voor buitenruimtes. Of je nu een intieme sfeer wilt creëren voor een avondje buiten, een feestelijke touch wilt toevoegen aan een buitenfeest, of gewoon een elegant verlichtingsaccent wilt aanbrengen, deze Led kaars is een uitstekende keuze.