Vandaag open van 12:00 - 17:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

LUMINEO SOLAR GARDEN STAKES Solarfakkel kaars d4h90cm wit

4,95

73 op voorraad

Lumineo_logo

Beschrijving

LUMINEO SOLAR GARDEN STAKES Solarfakkel Kaars d4h90cm Wit

De LUMINEO SOLAR GARDEN STAKES Solarfakkel kaars is een stijlvolle en energie-efficiënte verlichtingsoplossing ontworpen voor buitengebruik. Met een diameter van 4 centimeter (d4) en een hoogte van 90 centimeter (h90) biedt deze fakkel een opvallende aanwezigheid die zowel praktisch als esthetisch aantrekkelijk is.

De kleur “wit” in de beschrijving benadrukt de heldere en moderne esthetiek van deze Solarfakkel kaars. Deze kleurkeuze maakt het een veelzijdige toevoeging die moeiteloos kan worden geïntegreerd in verschillende buitenomgevingen, van strakke en eigentijdse ontwerpen tot meer traditionele en rustieke instellingen.

De fakkel is voorzien van geïntegreerde zonnepanelen die overdag zonne-energie opvangen. Deze opgeslagen energie wordt vervolgens gebruikt om de fakkel ‘s avonds te verlichten, waardoor een sfeervolle en warme gloed ontstaat die doet denken aan een echte kaars of fakkel. Dit zorgt voor een betoverende verlichtingservaring zonder het gebruik van elektriciteit of bedrading.

Het vlamloze ontwerp van de Solarfakkel kaars combineert functionaliteit met veiligheid. Het biedt de charme en ambiance van een traditionele kaars zonder het risico van open vuur, waardoor het een ideale keuze is voor buitenverlichting waar veiligheid en gemak voorop staan.

Dankzij zijn elegante witte afwerking en praktische zonne-energietechnologie biedt de LUMINEO SOLAR GARDEN STAKES Solarfakkel kaars een perfecte balans tussen stijl en functionaliteit. Of je nu een tuinpad wilt verlichten, een terras wilt accentueren, of gewoon een vleugje sfeer wilt toevoegen aan je buitenruimte, deze Solarfakkel kaars is een uitstekende keuze.