Vandaag open van 12:00 - 17:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

LUMINEO SOLAR GARDEN STAKES Solarfakkel kaars d4h90cm a4

4,95

Uitverkocht

Lumineo_logo

Beschrijving

De LUMINEO SOLAR GARDEN STAKES Solarfakkel kaars is een elegante en duurzame verlichtingsoplossing voor buitengebruik, speciaal ontworpen om een warme en uitnodigende sfeer in tuinen en buitenruimtes te creëren. Met een diameter van 4 centimeter (d4) en een hoogte van 90 centimeter (h90), biedt deze fakkel een indrukwekkende aanwezigheid die zowel functioneel als decoratief is.

De aanduiding ‘A4’ in de productbeschrijving kan verwijzen naar een specifieke variant, stijl, of kenmerk van deze Solarfakkel kaars. Hoewel de exacte betekenis kan variëren afhankelijk van de context, geeft het waarschijnlijk een bepaald model of design van de fakkel aan.

De fakkel is uitgerust met geïntegreerde zonnepanelen die overdag zonne-energie opvangen en opslaan in een interne batterij. Zodra de avond valt, wordt deze opgeslagen energie gebruikt om een zachte en warme gloed te creëren die doet denken aan een traditionele fakkel of kaars. Dit zorgt voor een sfeervolle verlichting zonder het gedoe van bedrading of externe stroombronnen.

Het ontwerp van de Solarfakkel kaars is zorgvuldig vervaardigd om een authentieke en natuurlijke uitstraling te bieden. Het vlamloze ontwerp zorgt voor de gezelligheid van een echte vlam zonder het risico van open vuur, waardoor het een veilige en onderhoudsarme optie is voor buitenverlichting.

Deze fakkel is niet alleen een functioneel verlichtingsitem maar dient ook als een decoratief element dat bijdraagt aan de esthetiek van je buitenruimte. Of je nu een pad wilt markeren, een terras wilt verlichten, of gewoon een vleugje sfeer wilt toevoegen aan je tuin, de LUMINEO SOLAR GARDEN STAKES Solarfakkel kaars biedt een betrouwbare, energiezuinige, en stijlvolle oplossing.