Vandaag open van 12:00 - 17:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

LUMINEO SOLAR OBJECTS SOLAR OBJECTS Solar lantaarn d12.5h13.3cm a4

8,95

85 op voorraad

Lumineo_logo

Beschrijving

LUMINEO SOLAR OBJECTS SOLAR OBJECTS Solar Lantaarn d12.5h13.3cm A4

De LUMINEO SOLAR OBJECTS Solar lantaarn is een verfijnd en energiezuinig verlichtingsaccessoire dat is ontworpen om zowel functioneel als decoratief te zijn voor diverse buitenruimtes. Met een diameter van 12,5 centimeter (d12.5) en een hoogte van 13,3 centimeter (h13.3), heeft deze lantaarn een compact en elegant formaat dat ideaal is voor het toevoegen van een subtiele verlichtingstoets aan tuinen, terrassen, balkons en andere buitenomgevingen.

De aanduiding ‘A4’ in de productbeschrijving kan verwijzen naar een specifieke stijl, kleurvariant, ontwerpkenmerk of model van deze Solar lantaarn. Hoewel de exacte betekenis kan variëren afhankelijk van de context, geeft het waarschijnlijk een bepaalde variant of uitvoering van de lantaarn aan.

De Solar lantaarn is uitgerust met geïntegreerde zonnepanelen die gedurende de dag zonlicht absorberen en omzetten in energie. Deze opgeslagen energie wordt vervolgens gebruikt om de ingebouwde led-verlichting ‘s avonds te activeren, wat resulteert in een warme en uitnodigende gloed.

Het ontwerp van de lantaarn is zorgvuldig vervaardigd om een harmonieuze mix van functionaliteit en esthetiek te bieden. De sfeer die wordt gecreëerd door de zachte verlichting van de lantaarn maakt het een aantrekkelijke keuze voor het verbeteren van buitenruimtes, waarbij het zowel dient als een verlichtingsbron en als een decoratief element.

Dankzij zijn compacte formaat, stijlvolle design en milieuvriendelijke zonne-energietechnologie, biedt de LUMINEO SOLAR OBJECTS Solar lantaarn een praktische en esthetisch aangename verlichtingsoplossing voor buiten. Of je nu een romantische ambiance wilt creëren, een pad wilt markeren, of gewoon wilt genieten van de rustgevende gloed van zonnelicht, deze lantaarn is een uitstekende toevoeging aan elke buitenruimte.