Vandaag open van 12:00 - 17:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

LUMINEO OBJECTS OBJECTS Led kaars buiten d12h8 beton grs bo

8,95

3 op voorraad

Lumineo_logo

Beschrijving

De LUMINEO OBJECTS Led kaars voor buiten is een verfijnd en functioneel verlichtingselement specifiek ontworpen voor buitengebruik. Met zijn compacte afmetingen, een diameter van 12 centimeter (d12) en een hoogte van 8 centimeter (h8), is deze kaars perfect geschikt voor diverse buitenruimtes zoals terrassen, balkons, en tuinen.

De toevoeging van beton als materiaal geeft deze kaars een eigentijdse en industriële uitstraling. Beton staat bekend om zijn duurzaamheid en geeft deze kaars niet alleen een moderne look maar ook een solide constructie die bestand is tegen de elementen van buiten.

Wat betreft functionaliteit biedt deze Led kaars een weerbestendige verlichtingsoplossing voor buitenomgevingen. De geïntegreerde Led-verlichting produceert een zachte, warme gloed die zorgt voor een gezellige sfeer, vergelijkbaar met een traditionele kaars, maar zonder het gevaar van open vuur.

Met de combinatie van het moderne betonontwerp en de energie-efficiënte Led-technologie, biedt de LUMINEO OBJECTS Led kaars in beton een stijlvolle, veilige, en praktische verlichtingsoplossing voor buiten. Of je nu een intieme setting wilt creëren, een stijlvolle touch wilt toevoegen aan je buitenruimte, of gewoon op zoek bent naar een duurzame buitenverlichtingsoptie, deze Led kaars is een uitstekende keuze.