Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

BOLSIUS Krs gotisch d2.4h24.5cm 8st spl

5,75

24 op voorraad

Bolsius_logo

Beschrijving

De Bolsius essentials cloudy white De heldere witte kleur Cloudy White geeft je interieur een fris accent en is een echte basiskleur, waardoor deze mooi met alle andere kleuren uit de collectie essentials kaarsen van Bolsius combineert.

Bolsius gotische kaarsen ‘Essentials’ met een gladde finish zijn essentiëel in ieder interieur. In allerlei formaten te combineren met verschillende kleuren, passend bij jouw persoonlijke smaak. Elegant en subtiel! Gemaakt met liefde voor mens en planeet: zonder palmolie, maar mét vegan wax van olijf-, zonnebloem- of raapzaadolie. Ieder seizoen introduceren we nieuwe trendkleuren, zodat jij jouw interieur up-to-date houdt.

De nieuwe Essentials collectie van Bolsius is een nieuwe moderne kijk op de klassieke kaarsen:

  • Perfecte vlam
  • Met natuurlijke vegan wax
  • Zonder palmolie
  • Zonder dierlijk vet
  • Afwerking met gladde finish
  • Schoon brandgedrag

Wissel ook eens af met dinerkaarsen; prachtig op iedere dinertafel. Onze groep tafelkaarsen bestaat uit drie modellen: de dinerkaars, de huishoudkaars en de gotische kaars. De kaarsen zijn er in diverse soorten en maten, met een klassiek gladde uitstraling of een rustiek oppervlak. De kaarsen kenmerken zich door hun hoogwaardige kwaliteit en perfecte brandgedrag. Het assortiment bestaat uit een uitgebreide kleurenrange dat ieder seizoen wordt aangevuld.