Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

SUPREME Selective hamster 350g

3,50

5 op voorraad

Beschrijving

SUPREME Selective Hamster 350g is een hoogwaardig, uitgebalanceerd voer speciaal samengesteld voor hamsters. Het is ontworpen om te voldoen aan de voedingsbehoeften van hamsters van alle leeftijden en rassen. Met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten biedt dit voer een optimale mix van voedingsstoffen die essentieel zijn voor de gezondheid en het welzijn van je harige vriend.

Elke korrel van SUPREME Selective Hamster 350g is rijk aan eiwitten voor de opbouw en reparatie van weefsels, vezels voor een gezonde spijsvertering, en vitaminen en mineralen die de algehele gezondheid ondersteunen. Het bevat ook hoogwaardige zaden en granen om te voldoen aan de natuurlijke voedingsbehoeften van hamsters en hun knaaginstinct te bevredigen.

Dit voer is zorgvuldig samengesteld om selectief eten te voorkomen, wat betekent dat je hamster niet alleen de smakelijke delen zal oppikken en de rest achterlaten. Hierdoor krijgt je huisdier een gebalanceerd dieet en blijft gezond en energiek.

Met SUPREME Selective Hamster 350g geef je je hamster alles wat hij nodig heeft voor een gelukkig en gezond leven, van de eerste hap tot de laatste knabbel.