Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Konijn+piep plat grs l35cm

5,75

4 op voorraad

De Boon_logo

Beschrijving

Het Konijn+Piep Plat Gras is een aantrekkelijk speeltje ontworpen voor het plezier van jouw konijn. Met een lengte van 35 cm biedt dit speeltje de perfecte combinatie van speelplezier en comfort voor jouw harige vriend.

Kenmerken:

  • Natuurlijke Materialen: Gemaakt van natuurlijk gras, biedt dit speeltje een veilige en stimulerende speelervaring voor konijnen. Het natuurlijke materiaal moedigt kauwen en verkennen aan.
  • Plat Ontwerp: Het platte ontwerp maakt het speeltje geschikt om op te liggen, overheen te rollen en op te kauwen. Hierdoor kan het konijn op een natuurlijke manier zijn tanden slijpen en zijn natuurlijke gedrag uiten.
  • Piepfunctie: Voor extra plezier is het speeltje voorzien van een piepfunctie, wat de nieuwsgierigheid van jouw konijn zal wekken en spelen nog leuker maakt.
  • Afmetingen: Met een lengte van 35 cm is dit speeltje geschikt voor konijnen van verschillende groottes en biedt het voldoende ruimte voor interactie.

Gebruiksaanwijzing: Laat jouw konijn onder toezicht spelen met het Konijn+Piep Plat Gras. Verwijder het speeltje als er tekenen van overmatige slijtage zijn om verstikkingsgevaar te voorkomen.

Met het Konijn+Piep Plat Gras L35cm geef je jouw konijn niet alleen een speeltje, maar ook een natuurlijke en plezierige manier om zijn instincten uit te drukken.