Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

SUPREME Selective rat 1,5kg

12,95

5 op voorraad

Beschrijving

SUPREME Selective Rat is een hoogwaardig, uitgebalanceerd voer speciaal samengesteld voor ratten om te voorzien in hun voedingsbehoeften en gezondheid te bevorderen. Deze voeding wordt geleverd in een verpakking van 1,5 kilogram en is ontwikkeld door voedingsexperts met kennis van de specifieke behoeften van ratten.

Deze voeding bevat een zorgvuldige mix van hoogwaardige ingrediënten, waaronder granen, groenten, fruit en eiwitten, om ervoor te zorgen dat je rat alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt die nodig zijn voor een gezond en actief leven. Het voer is verrijkt met vitaminen en mineralen die bijdragen aan een gezonde spijsvertering, sterke botten en een glanzende vacht.

SUPREME Selective Rat is samengesteld om selectief eten te voorkomen, wat betekent dat je rat alle voedingsstoffen binnenkrijgt die hij nodig heeft zonder selectief te zijn in zijn dieet. Dit zorgt ervoor dat je rat gezond en tevreden blijft, en vermindert verspilling van voedsel.

Of je nu een nieuwe eigenaar bent van een rat of al jarenlang voor deze huisdieren zorgt, SUPREME Selective Rat biedt een voedzame en uitgebalanceerde voedingsoptie die bijdraagt aan de gezondheid en vitaliteit van je rat.