Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

POKON Hardnek insecten spray 750ml

13,75

9 op voorraad

Pokon_logo

Beschrijving

POKON Hardnekkige Insectenspray 750ml is een krachtig en gebruiksvriendelijk insectenbestrijdingsmiddel dat speciaal is ontwikkeld om hardnekkige insectenplagen in de tuin te bestrijden. Deze spray is direct klaar voor gebruik en kan gemakkelijk worden toegepast op aangetaste planten, bloemen, struiken of andere oppervlakken waar insectenplagen voorkomen.

Met een handige spuitfles van 750 ml is POKON Hardnekkige Insectenspray gemakkelijk te hanteren en biedt het een ruime dekking voor een groot oppervlak. U kunt de spray rechtstreeks aanbrengen op de aangetaste gebieden, waardoor het snel en effectief insecten bestrijdt.

Deze insectenspray is effectief tegen een breed scala aan hardnekkige insecten, zoals bladluizen, witte vlieg, trips en andere schadelijke plagen. Het biedt snelle resultaten en zorgt voor langdurige bescherming van uw planten.

POKON Hardnekkige Insectenspray is veilig in gebruik en bevat geen schadelijke chemicaliën, waardoor het geen schade toebrengt aan mens, dier of het milieu. Het is een betrouwbare en effectieve oplossing om hardnekkige insectenplagen snel en doeltreffend te bestrijden, zodat uw planten gezond en vitaal blijven.