Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

POKON Bio hardn insect concentraat 175ml

18,50

6 op voorraad

Pokon_logo

Beschrijving

POKON Bio Harden Insect Concentraat 175ml is een krachtig en natuurlijk insectenbestrijdingsmiddel dat speciaal is ontworpen om planten te beschermen tegen hardnekkige insectenplagen. Dit concentraat is samengesteld op basis van natuurlijke ingrediënten en is veilig voor zowel de planten als het milieu.

Het concentraat is eenvoudig te gebruiken: u mengt een kleine hoeveelheid van het concentraat met water volgens de instructies op de verpakking en brengt het vervolgens aan op de aangetaste planten met behulp van een spuitfles of gieter. De formule dringt diep door in de planten en biedt langdurige bescherming tegen insecten zoals bladluizen, trips, witte vlieg, en andere hardnekkige plagen.

POKON Bio Harden Insect Concentraat is geschikt voor gebruik op zowel binnen- als buitenplanten, waardoor het een veelzijdige oplossing is voor verschillende soorten insectenplagen. Het kan worden toegepast op sierplanten, groente- en fruitgewassen, bloemen, struiken en bomen.

Dit product is veilig in gebruik en bevat geen schadelijke chemicaliën, waardoor het geen schade toebrengt aan mens, dier of het milieu. Het biedt een effectieve en natuurlijke manier om insectenplagen te bestrijden en uw planten gezond te houden, zodat ze optimaal kunnen groeien en bloeien.