Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

ECOSTYLE Kledingmotval

7,50

16 op voorraad

Ecopots_logo

Beschrijving

De ECOSTYLE Kledingmotval is een effectieve en handige oplossing om kledingmotten in huis te bestrijden. Deze val is speciaal ontworpen om kledingmotten aan te trekken en te vangen zonder gebruik te maken van schadelijke chemicaliën.

Elke ECOSTYLE Kledingmotval bestaat uit een kartonnen val met een kleefstrip aan de binnenkant. De kleefstrip is geïmpregneerd met een lokstof die kledingmotten aantrekt. Zodra de motten het doosje binnenkomen, blijven ze vastplakken aan de kleefstrip en kunnen ze niet meer ontsnappen.

De kledingmotval is eenvoudig in gebruik: u hoeft alleen maar het beschermende papier van de kleefstrip te verwijderen en het doosje op een geschikte plaats neer te zetten waar kledingmotten vaak voorkomen, zoals in kledingkasten, op zolders of in bergingen.

De ECOSTYLE Kledingmotval is veilig in gebruik rondom kleding, kinderen en huisdieren omdat er geen giftige stoffen worden gebruikt. Bovendien is de val discreet en niet opvallend, waardoor hij kan worden geplaatst op plaatsen waar kledingmotten zich graag verschuilen zonder dat het de esthetiek van de ruimte verstoort.

Met de ECOSTYLE Kledingmotval kunt u op een natuurlijke en effectieve manier kledingmotten bestrijden en zo uw kleding en textiel beschermen tegen schade.