Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

LUMINEO SOLAR OBJECTS SOLAR OBJECTS Solar wand vlinder l4b18h6cm a4

8,95

10 op voorraad

Lumineo_logo

Beschrijving

De LUMINEO SOLAR OBJECTS Solar wand vlinder is een charmante en milieuvriendelijke decoratie speciaal ontworpen om wanden te verfraaien met een vleugje natuurlijke schoonheid en duurzame verlichting. Met een lengte van 4 centimeter (l4), een breedte van 18 centimeter (b18) en een hoogte van 6 centimeter (h6), heeft deze vlinder een compact en stijlvol formaat dat ideaal is voor diverse ruimtes buitenshuis.

Wat dit product uniek maakt, is zijn gebruik van zonne-energie. De LUMINEO SOLAR OBJECTS Solar wand vlinder is uitgerust met geïntegreerde zonnepanelen die overdag zonne-energie opvangen en opslaan. Zodra het donker wordt, zal de vlinder automatisch verlichten, waardoor een betoverende en sfeervolle verlichting ontstaat zonder de noodzaak van externe stroombronnen of bedrading.

Het ontwerp van de vlinder voegt een speels en natuurlijk element toe aan elke buitenruimte. Wanneer de zon ondergaat, straalt de vlinder een zacht licht uit, wat zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer. Dit maakt het perfect voor het verlichten van tuinpaden, terrassen, balkons, of andere buitenmuren.

Bovendien is de Solar wand vlinder van LUMINEO een duurzame keuze, waardoor je kunt genieten van een prachtige buitenverlichting zonder de milieu-impact van traditionele verlichtingsoplossingen. Het combineert esthetiek met functionaliteit, waardoor het zowel een decoratief als praktisch item is voor elke buitenruimte.