Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

LUMINEO GARDEN Led globe op.strt l9.5m-20l zwrt/ww

39,95

Uitverkocht

Lumineo_logo

Beschrijving

LUMINEO GARDEN – Led globe op.strt l9.5m-20l zwrt/ww

De LUMINEO GARDEN Led globe op.strt is een verfijnde en stijlvolle lichtoplossing voor buitenruimtes, gekarakteriseerd door zijn elegante design en functionele verlichting. Met een lengte van 9,5 meter en 20 warmwitte (ww) led globes, biedt deze set een sfeervolle en heldere verlichtingservaring.

Belangrijkste kenmerken:

  1. Elegant ontwerp: De zwarte afwerking en de sfeervolle warmwitte led globes zorgen voor een harmonieuze combinatie van stijl en functionaliteit, waardoor deze verlichtingsset een opvallend decoratief element is voor tuinen, terrassen of buitenfeesten.
  2. Duurzame constructie: Met een lengte van 9,5 meter en 20 led globes biedt deze op.strt een uitgebreide verlichtingsdekking, terwijl de hoogwaardige materialen zorgen voor duurzaamheid en weerbestendigheid.
  3. Veelzijdige toepassingen: Dankzij zijn flexibele ontwerp kan deze Led globe op.strt gemakkelijk worden geïntegreerd in diverse buitenomgevingen, variërend van feestelijke gelegenheden tot dagelijkse tuinverlichting.
  4. Eenvoudige installatie: De set is ontworpen voor gebruiksgemak met een eenvoudige installatie, waardoor je snel en moeiteloos een sfeervolle en heldere buitenverlichting kunt realiseren.

Of je nu een speciale gelegenheid viert, je buitenruimte wilt verfraaien of gewoon een sfeervolle ambiance wilt creëren, de LUMINEO GARDEN Led globe op.strt in zwart met warmwit licht biedt een combinatie van esthetiek, functionaliteit en gemak.