Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

SOLAR LAMP METAAL DIA25XH31CM

24,95

24 op voorraad

Beschrijving

De SOLAR LAMP METAAL DIA25XH31CM is een decoratieve en functionele buitenlamp die wordt gevoed door zonne-energie. Met een diameter van 25 centimeter en een hoogte van 31 centimeter heeft deze lamp een compact en eigentijds ontwerp dat zowel praktisch als esthetisch aantrekkelijk is.

Gemaakt van duurzaam metaal, biedt deze solarlamp een robuuste constructie die bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Het metalen materiaal voegt ook een moderne uitstraling toe aan de lamp, waardoor het een aanvulling is op diverse buitenomgevingen.

Het gebruik van zonne-energie maakt deze lamp milieuvriendelijk en energiezuinig. Overdag absorbeert de ingebouwde zonnecel zonlicht en slaat het op in de batterij. ‘s Avonds wordt de opgeslagen energie gebruikt om de LED-verlichting in de lamp te voeden, waardoor een sfeervolle verlichting ontstaat zonder dat er externe stroombronnen nodig zijn.

Met de SOLAR LAMP METAAL DIA25XH31CM voeg je niet alleen functionele verlichting toe aan je buitenruimte, maar ook een decoratief element dat een eigentijdse uitstraling en milieuvriendelijke technologie combineert. De lamp kan dienen als een mooie toevoeging aan je tuin, terras of oprit, waardoor een sfeervolle ambiance ontstaat zodra de avond valt.