Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

SOLAR LAMP METAAL DIA26XH28CM

24,95

23 op voorraad

Pro garden_logo

Beschrijving

De SOLAR LAMP METAAL DIA26XH28CM is een charmante en praktische buitenlamp die wordt aangedreven door zonne-energie. Met een diameter van 26 centimeter en een hoogte van 28 centimeter heeft deze lamp een gestroomlijnd ontwerp dat zowel eigentijds als functioneel is.

Vervaardigd uit duurzaam metaal, biedt de lamp een solide constructie die bestand is tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor het ideaal is voor buitengebruik. Het metalen materiaal draagt bij aan een moderne uitstraling, waardoor de lamp een aantrekkelijke aanvulling is op diverse buitenomgevingen.

De zonne-energietechnologie maakt deze lamp milieuvriendelijk en energiezuinig. Gedurende de dag absorbeert de ingebouwde zonnecel zonlicht, slaat het op in de batterij en zorgt ervoor dat de LED-verlichting ‘s avonds automatisch wordt geactiveerd. Dit zorgt voor een sfeervolle verlichting zonder dat er externe stroomvoorzieningen nodig zijn.

Met de SOLAR LAMP METAAL DIA26XH28CM voeg je niet alleen praktische verlichting toe aan je buitenruimte, maar ook een decoratief element dat moderne esthetiek en duurzame technologie combineert. Deze lamp kan dienen als een sfeervolle toevoeging aan je tuin, terras of patio, waardoor een gezellige ambiance ontstaat zodra de avond valt.