Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Egel voer 1.75kg

17,95

9 op voorraad

C.J. Wildbird Foods Europe B.V._logo

Beschrijving

Egel voer van 1.75 kg is speciaal samengesteld voedsel dat ontworpen is om tegemoet te komen aan de voedingsbehoeften van egels. Dit hoogwaardige egelvoer biedt een uitgebalanceerde mix van ingrediënten die rijk zijn aan voedingsstoffen, essentiële vitaminen en mineralen. Het is zorgvuldig samengesteld om te zorgen voor de gezondheid en het welzijn van egels.

Dit egelvoer bestaat vaak uit een mengeling van hoogwaardige granen, noten, zaden, gedroogde vruchten en insecten, die allemaal essentiële voedingsstoffen bevatten die egels nodig hebben voor hun groei, energie en algemene gezondheid. De voeding is vaak verrijkt met calcium voor sterke botten en tanden, evenals andere belangrijke vitamines die het immuunsysteem van de egels ondersteunen.

Het egelvoer wordt geleverd in handige verpakkingen van 1.75 kg, waardoor het gemakkelijk te hanteren is en ervoor zorgt dat egels regelmatig en voldoende voedsel krijgen. Door dit egelvoer te gebruiken, draagt u bij aan het behoud van de natuurlijke leefomgeving van egels en helpt u hen gezond en actief te blijven.

Gerelateerde producten

Vorige
Volgende