Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Hedgehog food blend 1.1kg

8,95

10 op voorraad

Beschrijving

De “Hedgehog Food Blend 1.1kg” is een zorgvuldig samengestelde mix van hoogwaardig voedsel, speciaal ontwikkeld om tegemoet te komen aan de unieke voedingsbehoeften van egels. Met een gewicht van 1.1 kilogram biedt deze voedingsmix een royale voorraad om deze schattige dieren te voeden en te ondersteunen.

De blend bevat een uitgebalanceerde combinatie van ingrediënten die rijk zijn aan essentiële voedingsstoffen, waaronder proteïnen, vitaminen en mineralen die essentieel zijn voor de gezondheid en het welzijn van egels. De voeding is samengesteld om tegemoet te komen aan de natuurlijke dieetbehoeften van egels, waardoor het een geschikte keuze is voor zowel wilde egels als egels in gevangenschap.

Dankzij de handige verpakking van 1.1 kilogram is deze blend een praktische en kosteneffectieve oplossing om egels gedurende langere tijd te voeden. Plaats de voeding op een geschikte locatie in de tuin of buitenomgeving om egels aan te moedigen en te ondersteunen. Met de “Hedgehog Food Blend 1.1kg” help je deze charmante dieren te gedijen met een voedzame en smakelijke maaltijd.