Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Bio pate voor egels

1,95

58 op voorraad

C.J. Wildbird Foods Europe B.V._logo

Beschrijving

Bio Pâté voor egels is een hoogwaardige, biologische voeding speciaal ontworpen om de voedingsbehoeften van egels te vervullen. Deze pâté biedt egels een smakelijke en voedzame maaltijd, rijk aan essentiële voedingsstoffen die ze nodig hebben om gezond en energiek te blijven. Gemaakt van biologische ingrediënten, draagt het bij aan een gezond dieet voor deze nuttige tuindieren. Hier zijn de kenmerken en voordelen van Bio Pâté voor egels:

Kenmerken:

  1. Biologische Ingrediënten: Bio Pâté voor egels is samengesteld uit biologische ingrediënten, vrij van kunstmatige conserveermiddelen, kleurstoffen en smaakstoffen. Het biedt egels een puur en natuurlijk dieet.
  2. Evenwichtig en Voedzaam: Deze pâté is evenwichtig samengesteld en biedt egels de juiste verhouding van eiwitten, vetten en vezels die essentieel zijn voor hun gezondheid. Het ondersteunt hun algemene welzijn, groei en energiebehoeften.
  3. Gemakkelijk Verteerbaar: Bio Pâté voor egels is zacht en gemakkelijk verteerbaar, zelfs voor jonge of verzwakte egels. De textuur maakt het eenvoudig voor egels om te eten, zelfs als ze tandheelkundige problemen hebben.
  4. Rijk aan Vitaminen en Mineralen: Deze pâté is verrijkt met belangrijke vitaminen en mineralen zoals calcium, die bijdragen aan sterke botten en tanden. Het biedt een complete voedingsbron voor egels.
  5. Ondersteuning Tijdens Voedselschaarste: Vooral tijdens periodes van voedselschaarste, zoals in droge zomers of koude winters, biedt Bio Pâté voor egels een waardevolle aanvulling op hun dieet. Het zorgt ervoor dat ze voldoende voedingsstoffen binnenkrijgen.
  6. Educatief en Natuurvriendelijk: Door egels te voeden met biologische pâté, kunnen mensen genieten van het observeren van deze fascinerende dieren van dichtbij. Het biedt ook een milieuvriendelijke manier om lokale fauna te ondersteunen.

Het aanbieden van Bio Pâté voor egels in je tuin is niet alleen een vriendelijke en ondersteunende daad voor deze nuttige dieren, maar het biedt ook de kans om de schoonheid van de natuur van dichtbij te ervaren. Door egels van voedsel te voorzien, draag je bij aan hun overleving en help je tegelijkertijd bij het behoud van een gezond en evenwichtig ecosysteem in je tuin.