Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Sierkussen 45×45 piping Panama indigo

11,95

12 op voorraad

Beschrijving

Het Sierkussen in de afmetingen 45×45 cm, met een piping-afwerking en vervaardigd van hoogwaardig Panama-linnen in een diepe indigo kleur, biedt een elegante en stijlvolle toevoeging aan je interieur. Met zorgvuldig afgewerkte details en kwalitatieve materialen combineert dit kussen comfort met visuele aantrekkingskracht.

De piping-afwerking, waarbij een contrasterende rand langs de naden is aangebracht, geeft het kussen een verfijnde uitstraling en voegt een vleugje luxe toe. Het gebruik van Panama-linnen zorgt niet alleen voor duurzaamheid maar geeft ook een subtiele textuur aan het kussen.

De diepe indigo kleur voegt een gevoel van diepte en sereniteit toe aan je ruimte, terwijl de afmetingen van 45×45 cm ervoor zorgen dat het kussen veelzijdig is en op verschillende meubelstukken kan worden geplaatst.

Dit sierkussen is ideaal om je bank, fauteuil of bed te verfraaien, waarbij het niet alleen comfort biedt maar ook een smaakvolle decoratieve aanvulling vormt. Het Sierkussen 45×45 met piping in Panama indigo is een prachtige keuze voor diegenen die streven naar een harmonieuze en stijlvolle inrichting.