Vandaag open van 12:00 - 17:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

MADISON Sierkussen l60b40cm panama bordeaux

13,95

33 op voorraad

Madison_logo

Beschrijving

  1. Afmetingen: Het kussen meet 60 bij 40 centimeter, wat een standaardformaat is voor een sierkussen. Dit maakt het veelzijdig genoeg om te gebruiken op banken, stoelen, bedden of andere zit- en ligoppervlakken.
  2. Stof (“Panama”): De term “Panama” kan verwijzen naar het type stof dat wordt gebruikt voor het kussen. Panama-stof is vaak een stevige katoenen stof die duurzaam en gemakkelijk te onderhouden is.
  3. Kleur (bordeaux): Het kussen is in de kleur bordeaux, wat doorgaans een diepe rode kleur is. Deze kleur kan warmte en elegantie toevoegen aan je interieur.
  4. Sierkussen: Aangezien het wordt beschreven als een “sierkussen”, is het waarschijnlijk bedoeld voor decoratieve doeleinden om visuele aantrekkingskracht te creëren en comfort toe te voegen aan je leefruimte.
  5. Merk (MADISON): MADISON is waarschijnlijk het merk dat verantwoordelijk is voor het ontwerpen en produceren van dit sierkussen. Het merk kan bekend staan om hoogwaardige en stijlvolle woonaccessoires.
  6. Toepasbaarheid: Het kussen kan zowel binnen als buiten worden gebruikt, afhankelijk van het materiaal en de constructie.