Vandaag open van 12:00 - 17:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

MADISON Sierkussen l45b45cm panama bordeaux

11,95

26 op voorraad

Madison_logo

Beschrijving

Het MADISON Sierkussen met de afmetingen van 45 bij 45 centimeter, vervaardigd uit “Panama” stof en uitgevoerd in de kleur bordeaux, lijkt een decoratief kussen te zijn dat ontworpen is om een vleugje stijl en comfort toe te voegen aan je woonruimte. Hier is een algemene omschrijving gebaseerd op de verstrekte specificaties:

  1. Afmetingen: Met een formaat van 45 bij 45 centimeter is dit kussen van een standaard vierkant formaat. Dit maakt het veelzijdig inzetbaar en geschikt voor gebruik op banken, stoelen, bedden, of andere zit- en ligoppervlakken.
  2. Stof (“Panama”): De term “Panama” verwijst waarschijnlijk naar het type stof dat voor het kussen is gebruikt. Panama-stof wordt vaak geassocieerd met een stevige katoenen stof, die duurzaam is en gemakkelijk te onderhouden.
  3. Kleur (bordeaux): Het kussen is uitgevoerd in de kleur bordeaux, wat doorgaans verwijst naar een diepe, rijke rode kleur. Deze kleur kan warmte en elegantie toevoegen aan je interieur.
  4. Sierkussen: Gezien de term “sierkussen”, is het waarschijnlijk bedoeld voor decoratieve doeleinden. Dit type kussen wordt gebruikt om visuele aantrekkingskracht te creëren en een stijlvolle touch toe te voegen aan je woonruimte.
  5. Merk (MADISON): Het kussen komt van het merk MADISON, dat mogelijk bekend staat om hoogwaardige en stijlvolle woonaccessoires.
  6. Toepasbaarheid: Het kussen kan zowel binnen als buiten worden gebruikt, afhankelijk van het materiaal en de constructie. Het kan worden gebruikt om een bank, stoel of bed te verfraaien en extra comfort te bieden.