Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

NATURE Aero serre deksel h12l55b31cm

14,50

Uitverkocht

Nature_logo

Beschrijving

Het NATURE Aero serre deksel is een handig en functioneel accessoire voor tuinders die hun planten willen beschermen en de groeiomstandigheden willen optimaliseren. Met een hoogte van 12 centimeter, een lengte van 55 centimeter en een breedte van 31 centimeter biedt dit deksel een effectieve manier om een microklimaat te creëren voor je planten.

Het deksel is ontworpen om te passen op de NATURE Aero serre, maar kan ook worden gebruikt op andere vergelijkbare kweekbakken of zaaitrays. Gemaakt van duurzaam materiaal, biedt het deksel bescherming tegen weersinvloeden, plagen en kleine dieren, terwijl het ook zorgt voor een ideale omgeving voor zaadkieming en plantengroei.

Het transparante ontwerp van het deksel laat voldoende licht door voor de groei van de planten, terwijl het ook warmte vasthoudt en vocht vasthoudt voor een optimaal groeiklimaat. Dankzij de handige handgrepen aan de zijkanten is het deksel eenvoudig te verplaatsen en te verwijderen voor het bewateren en verzorgen van de planten.

Of je nu een beginnende tuinier bent die net begint met zaaien, of een ervaren kweker die op zoek is naar een betere manier om zaailingen te laten groeien, het NATURE Aero serre deksel biedt een handige en efficiënte oplossing voor het kweken van gezonde en sterke planten.