Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

BAZA Hangtuintje bio oostindische kers

6,95

Uitverkocht

BAZA_logo

Beschrijving

Het BAZA Hangtuintje Bio Oost-Indische Kers is een innovatieve en milieuvriendelijke oplossing voor het kweken van deze prachtige en smakelijke plant in kleine ruimtes. Deze hangende tuin biedt een unieke manier om groen toe te voegen aan balkons, terrassen of zelfs binnenruimtes, zonder dat er veel grond nodig is.

De Oost-Indische kers (Tropaeolum majus) is een veelzijdige plant met eetbare bloemen en bladeren, die een pittige, peperachtige smaak hebben. Ze zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook heerlijk in salades, als garnering of zelfs in zelfgemaakte pesto’s. Bovendien trekken ze nuttige insecten aan, zoals bijen en vlinders, die bijdragen aan een gezonde biodiversiteit.

Het BAZA Hangtuintje is vervaardigd uit duurzame materialen en biedt een ideale omgeving voor de Oost-Indische kers om te gedijen. Het bevat een speciaal ontworpen hangende pot, organische potgrond en biologische zaden van Oost-Indische kers, zodat je direct aan de slag kunt met het kweken van je eigen verse kruiden.

Met zijn compacte formaat en eenvoudige installatie is het BAZA Hangtuintje Bio Oost-Indische Kers perfect voor stedelijke tuiniers, beginners in de tuinbouw of iedereen die op zoek is naar een gemakkelijke en duurzame manier om groen toe te voegen aan hun leefruimte.