Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Golden flame fsc ovengedroogd hout zak 8kg

9,95

48 op voorraad

Golden flame international_logo

Beschrijving

Golden Flame FSC ovengedroogd hout in een zak van 8 kg is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar hoogwaardig brandhout voor gebruik in open haarden, kachels, ovens en andere verwarmingstoepassingen. Dit ovengedroogde hout biedt tal van voordelen en garandeert een efficiënte en aangename verbranding.

Het brandhout is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen en draagt het Forest Stewardship Council (FSC) keurmerk, wat aangeeft dat het hout op duurzame wijze is geproduceerd. Hierdoor kunt u met een gerust hart genieten van uw vuur, wetende dat u bijdraagt aan het behoud van onze natuurlijke hulpbronnen.

Het ovengedroogde hout is zorgvuldig gedroogd in een oven om het vochtgehalte tot een minimum te reduceren. Dit resulteert in brandhout met een laag vochtgehalte, wat de efficiëntie van de verbranding verbetert. Ovengedroogd hout brandt langer, produceert minder rook en creëert een krachtige en consistente vlam, waardoor uw verwarmingsapparaat effectiever wordt.

De zak van 8 kg is handig om te hanteren en op te slaan. Het biedt voldoende brandhout voor meerdere vuurbeurten, waardoor het kostenefficiënt is en u zich geen zorgen hoeft te maken over het regelmatig aanschaffen van brandhout.

Golden Flame is bekend om zijn hoogwaardige vuuraanstekingsproducten, en dit ovengedroogde hout voldoet aan hun standaard van kwaliteit en prestaties. Met een zak van 8 kg Golden Flame FSC ovengedroogd hout bent u klaar om te genieten van de warmte en sfeer van een knapperend vuur, zonder gedoe. Het is een betrouwbare bron van brandhout voor uw verwarmingstoepassingen, het hele jaar door.