Vandaag open van 12:00 - 17:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

ESSCHERT DESIGN Bank voor vuurschaal l46b113h46cm

250,00

4 op voorraad

ESSCHERT DESIGN_logo

Beschrijving

De ESSCHERT DESIGN Bank voor vuurschaal, met afmetingen van ongeveer 46 cm in lengte, 113 cm in breedte en 46 cm in hoogte, is een prachtig en functioneel tuinmeubel dat is ontworpen om comfort en gemak toe te voegen aan uw buitenruimte tijdens vuuravonden. Deze bank is speciaal ontworpen om rondom een vuurschaal te plaatsen, waardoor het een ideale zitplaats is om te genieten van de warmte en het licht van een knapperend vuur.

De bank is gemaakt van duurzaam hout en heeft een eenvoudig en tijdloos ontwerp dat goed past in verschillende tuin- en terrasstijlen. Het biedt voldoende zitruimte voor meerdere mensen, waardoor het ideaal is voor gezellige bijeenkomsten en gesprekken rondom het vuur.

Wat deze bank echt bijzonder maakt, is het feit dat het een uitsparing heeft in het midden waarin u uw vuurschaal kunt plaatsen. Hierdoor wordt de vuurschaal op een veilige en stabiele manier op zijn plaats gehouden terwijl u van het vuur geniet. De bank beschermt ook uw terras of gazon tegen eventuele schade door hitte en smeulende resten.

De ESSCHERT DESIGN Bank voor vuurschaal is een handige aanvulling op uw buitenruimte. Het biedt niet alleen een comfortabele zitplaats rondom het vuur, maar dient ook als praktische basis voor uw vuurschaal. Hierdoor kunt u de warmte en sfeer van een vuur in de open lucht ervaren, terwijl u geniet van het comfort van een bank.

ESSCHERT DESIGN staat bekend om zijn hoogwaardige producten voor buitenleven en tuinieren, en deze bank voldoet aan de verwachtingen van kwaliteit en prestaties. Het is een functioneel en aantrekkelijk stuk dat warmte en gezelligheid toevoegt aan uw buitenruimte en tegelijkertijd zorgt voor een comfortabele zitplaats. De ESSCHERT DESIGN Bank voor vuurschaal is een geweldige aanvulling op elke tuin of terras.