Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

WHISKAS Pouch senior gelei vis selectie mp

5,89

9 op voorraad

Whiskas_logo

Beschrijving

WHISKAS Pouch Senior Gelei Vis Selectie is een zorgvuldig samengestelde en smakelijke voeding die speciaal is ontworpen voor oudere katten. Elke verpakking bevat een assortiment van heerlijke maaltijden in handige portiezakjes, verrijkt met sappige vis in een smakelijke gelei. Deze voeding is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van oudere katten, waarbij de focus ligt op voedzaamheid en smaak.

De Vis Selectie bevat hoogwaardige ingrediënten, waaronder malse visstukjes, die rijk zijn aan omega-3 vetzuren. Deze essentiële vetzuren dragen bij aan de gezondheid van de vacht en de soepelheid van de gewrichten van oudere katten. De voeding is daarnaast verrijkt met belangrijke vitaminen en mineralen die de vitaliteit en het welzijn van je oudere kat ondersteunen.

De handige portiezakjes maken het voeren eenvoudig en helpen de versheid van elke maaltijd te behouden. WHISKAS staat bekend om zijn toewijding aan de gezondheid en het welzijn van katten, en de Senior Gelei Vis Selectie vormt hierop geen uitzondering. Trakteer je oudere kat op de smaakvolle diversiteit van WHISKAS Pouch Senior Gelei Vis Selectie en geniet van de tevredenheid van een goed gevoede en gelukkige senior kat.