Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

WHISKAS Pouch junior gelei gevogelte select

5,95

9 op voorraad

Whiskas_logo

Beschrijving

WHISKAS Pouch Junior Gelei Gevogelte Selectie is een uitgekiende voeding, speciaal samengesteld voor nieuwsgierige en speelse kittens die de wereld van smaken aan het ontdekken zijn. Dit product komt in handige portiezakjes en biedt een gevarieerde selectie van overheerlijke maaltijden met sappige stukjes gevogelte in een zachte en smakelijke gelei.

De Junior Gelei Gevogelte Selectie is ontwikkeld om te voorzien in de specifieke voedingsbehoeften van opgroeiende kittens. Het gevogelte in deze maaltijden levert essentiële eiwitten die bijdragen aan de ontwikkeling van sterke spieren en een gezond lichaamsgewicht. Bovendien is elke portie verrijkt met belangrijke vitaminen en mineralen die de algehele gezondheid en vitaliteit van je kitten ondersteunen.

De handige portiezakjes maken het voeren gemakkelijk en zorgen ervoor dat elke maaltijd vers blijft. WHISKAS staat bekend om zijn toewijding aan de gezondheid en het welzijn van katten, en met deze Junior Gelei Gevogelte Selectie geef je jouw kitten niet alleen een smaakvolle traktatie, maar ook een gebalanceerde voeding die bijdraagt aan een gezonde groei en ontwikkeling. Trakteer je kleine pluizenbol op de verrukkelijke smaken van WHISKAS Pouch Junior Gelei Gevogelte Selectie en zie hoe ze genieten van elke speelse hap.