Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

WHIMZEES Stix large assorti 7st

9,95

4 op voorraad

Beschrijving

WHIMZEES Stix Large Assorti is een assortiment kauwstaven speciaal ontworpen voor grotere honden. Deze set bevat 7 stuks kauwstaven met een assortiment aan vormen, waardoor het niet alleen een smakelijke traktatie is, maar ook een stimulerende kauwervaring biedt voor je grote harige vriend.

Kenmerken:

  • Langdurig Kauwplezier: De kauwstaven zijn ontworpen voor langdurig kauwplezier, waardoor het niet alleen een heerlijke snack is maar ook bijdraagt aan de mondgezondheid van je hond.
  • Assortiment aan Vormen: De set bevat een assortiment aan vormen, wat de natuurlijke kauwinstincten van je hond stimuleert. Dit assortiment maakt de kauwervaring interessant en gevarieerd.
  • Natuurlijke Ingrediënten: Gemaakt van natuurlijke en plantaardige ingrediënten zonder toegevoegde kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Een verantwoorde keuze voor de gezondheid van grote honden.
  • Geschikt voor Grote Honden: Met de aanduiding “Large” zijn deze Stix ideaal voor grotere hondenrassen. Zorg ervoor dat het formaat van de kauwstaven geschikt is voor de grootte en het kauwgedrag van je hond.

Gebruiksaanwijzing: Laat je hond onder toezicht kauwen op de WHIMZEES Stix Large Assorti. Zorg ervoor dat de kauwstaven geschikt zijn voor de grootte en het kauwgedrag van je hond. Verwijder de kauwstaven als ze te klein worden om verstikkingsgevaar te voorkomen.

Met de WHIMZEES Stix Large Assorti geef je je grote harige vriend niet alleen een smakelijke traktatie maar draag je ook bij aan zijn mondgezondheid en kauwplezier.

Gerelateerde producten

Vorige
Volgende