Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

WHIMZEES Stix extra small assorti 56st

9,95

4 op voorraad

Whimzees_logo

Beschrijving

WHIMZEES Stix Extra Small Assorti is een royale set van 56 kauwstaven, speciaal ontworpen voor de allerkleinste hondenrassen. Deze kauwstaven bieden niet alleen een smakelijke traktatie, maar dragen ook bij aan de mondgezondheid en het kauwplezier van je kleine harige vriend.

Kenmerken:

  • Langdurig Kauwplezier: De kauwstaven zijn ontworpen voor langdurig kauwplezier, waardoor het niet alleen een heerlijke snack is maar ook bijdraagt aan de mondgezondheid van de allerkleinste honden.
  • Assortiment aan Vormen: Deze set bevat een gevarieerd assortiment aan vormen, wat de natuurlijke kauwinstincten van je hond stimuleert. Dit maakt de kauwervaring interessant en gevarieerd.
  • Natuurlijke Ingrediënten: Gemaakt van natuurlijke en plantaardige ingrediënten zonder toegevoegde kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Een verantwoorde keuze voor de gezondheid van kleine honden.
  • Geschikt voor Extra Kleine Honden: Met de aanduiding “Extra Small” zijn deze Stix ideaal voor de allerkleinste hondenrassen. Zorg ervoor dat het formaat van de kauwstaven geschikt is voor de grootte en het kauwgedrag van je hond.

Gebruiksaanwijzing: Laat je hond onder toezicht kauwen op de WHIMZEES Stix Extra Small Assorti. Zorg ervoor dat de kauwstaven geschikt zijn voor de grootte en het kauwgedrag van je hond. Verwijder de kauwstaven als ze te klein worden om verstikkingsgevaar te voorkomen.

Met de WHIMZEES Stix Extra Small Assorti geef je de allerkleinste harige vrienden niet alleen een smakelijke traktatie maar draag je ook bij aan hun mondgezondheid en kauwplezier.