Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Hovenier Tuinonderhoud

Wie zijn wij?

DekaTuin is een tuincentrum met een breed, vernieuwend en kwalitatief goed assortiment voor tuin, huis en dier. Wij zijn een gezellig tuincentrum met voor ieder wat wils. Wij geloven dat alles wat groeit en bloeit onze klant elke dag een beetje blijer maakt. En dat is nou precies waar wij het voor doen.

Ben jij iemand die interesse heeft in alles wat groeit en bloeit? Hou je van afwisseling, kan je zelfstandig werken en ben je graag op pad? Dan zoeken wij jou!

Als hovenier ben je verantwoordelijk voor verschillende tuinklussen. Je gaat zelfstandig op pad naar klussen waar je het tuinonderhoud doet bij verschillende projecten. Je verzorgt, en onderhoud planten, je plant nieuw groen of je legt bijvoorbeeld een stuk gras en schoffelt tuinen. Je maakt de tuin en het terrein iedere keer weer helemaal spic en span! Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het buitenaanzicht van de winkel. Dit is tenslotte het visitekaartjes voor de klant.

Kortom, kan jij zelfstandig werken, weet je precies wat er moet gebeuren als het aankomt op onderhoud én ben je in het bezit van een rijbewijs? Kom dan ons team versterken! Je werkt van maandag t/m vrijdag en bij voorkeur in een fulltime dienstverband.

 

Wat bieden wij jou?

  • Een fijne werkomgeving en sfeer;
  • Een divers en enthousiast team;
  • Leuk salaris;
  • Personeelskorting op onze producten;
  • Bij voorkeur een fulltime dienstverband

Hebben wij jouw interesse gewekt? Stuur dan snel jouw motivatie en CV op naar klantenservice@deka-tuin.nl of vul onderstaand formulier in.

Vacature Hovenier Tuinonderhoud