Vandaag open van 12:00 - 17:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

WEBER Wok incl deksel/stoomrek

95,00

1 op voorraad

Weber_logo

Beschrijving

De “Weber Wok incl. deksel/stoomrek” is een veelzijdige accessoire die je barbecue-ervaring naar een hoger niveau tilt. Deze hoogwaardige wok is ontworpen voor gebruik met Weber barbecues en biedt een scala aan mogelijkheden voor het bereiden van smaakvolle gerechten.

Met een ruime diameter en diepe kom biedt de wok voldoende capaciteit om grote hoeveelheden ingrediënten te bevatten, perfect voor het roerbakken van groenten, vlees of vis. Het stevige deksel met stoomrek zorgt voor een veelzijdig gebruik: gebruik het deksel om gerechten te stoven of te roken, of plaats het stoomrek bovenop om groenten te stomen terwijl ze gelijkmatig gegrild worden.

De Weber Wok is vervaardigd van hoogwaardig roestvrij staal, wat zorgt voor duurzaamheid en een gelijkmatige warmteverdeling. De gebogen handgrepen aan de zijkanten zorgen voor een stevige grip, zelfs wanneer de wok vol zit met voedsel.

Dankzij het ontwerp van de wok en het stoomrek ben je verzekerd van perfect bereide gerechten met een heerlijke smaak. Of je nu kiest voor roerbakken, stomen of stoven, met de Weber Wok incl. deksel/stoomrek voeg je een nieuwe dimensie toe aan je barbecue-arsenaal en inspireer je vrienden en familie met culinaire hoogstandjes rechtstreeks van de grill.