Vandaag open van 12:00 - 17:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

WEBER Reinigingsborstel. 46 cm

12,50

13 op voorraad

Weber_logo

Beschrijving

De “Weber Reinigingsborstel 46” is een onmisbaar gereedschap voor het onderhoud van je barbecue. Deze hoogwaardige borstel is speciaal ontworpen voor het reinigen van de grillroosters van Weber barbecues, waardoor je ze eenvoudig schoon kunt houden na elke kooksessie.

Met zijn duurzame constructie en ergonomisch ontwerp biedt de Weber Reinigingsborstel 46 een efficiënte en gemakkelijke manier om hardnekkig vuil en voedselresten van de grillroosters te verwijderen. De borstelharen zijn stevig genoeg om grondig te reinigen, maar zacht genoeg om het oppervlak van de roosters niet te beschadigen.

De borstel is uitgerust met een lange steel, waardoor je veilig en comfortabel kunt schoonmaken, zelfs wanneer de grill nog warm is. Bovendien beschikt de Weber Reinigingsborstel 46 over een handige schraper aan de zijkant, perfect voor het verwijderen van hardnekkig aangekoekt vuil.

Dankzij zijn compacte formaat en praktische ontwerp is de Weber Reinigingsborstel 46 de ideale metgezel voor elke barbecue-liefhebber, waardoor het reinigen van je grillroosters snel en gemakkelijk wordt, zodat je meer tijd kunt besteden aan het genieten van heerlijk gegrilde gerechten met vrienden en familie.