Vandaag open van 12:00 - 17:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

WEBER Pizzasteen geglazuurd rond d36cm

42,95

10 op voorraad

Weber_logo

Beschrijving

De “Weber Pizzasteen Geglazuurd, rond, diameter 36 cm” is een fantastische toevoeging aan je barbecue-uitrusting waarmee je thuis heerlijke, authentieke pizza’s kunt bakken. Met een diameter van 36 centimeter biedt deze ronde steen voldoende ruimte om pizza’s van gemiddelde tot grote grootte te bereiden, waardoor je genoeg ruimte hebt om te experimenteren met verschillende toppings en smaken.

De geglazuurde afwerking van de steen zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en voorkomt dat de pizza aan de steen blijft plakken, wat resulteert in een perfect knapperige korst en smaakvolle resultaten. Bovendien is de steen bestand tegen hoge temperaturen en kan hij rechtstreeks op de barbecue worden geplaatst, waardoor je de authentieke smaak en textuur van een steenovenpizza kunt reproduceren in je eigen achtertuin.

Of je nu een klassieke Margherita, een pittige Pepperoni of een creatieve zelfgemaakte pizza maakt, met de Weber Pizzasteen Geglazuurd, rond, diameter 36 cm ben je verzekerd van overheerlijke resultaten die je gasten keer op keer zullen verrassen en verwennen.