Vandaag open van 12:00 - 17:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

WEBER Burgerpers

12,95

11 op voorraad

Weber_logo

Beschrijving

De “Weber Burgerpers” is een handig gereedschap dat het maken van perfect gevormde hamburgers snel en gemakkelijk maakt. Deze hoogwaardige burgerpers is ontworpen om consistente en gelijkmatige hamburgers te produceren, waardoor je keer op keer heerlijke resultaten kunt behalen.

Met een stevige constructie en ergonomisch ontwerp zorgt de Weber Burgerpers voor een gelijkmatige druk en vormt het vlees tot een perfecte burger. Je kunt eenvoudig je favoriete gehakt of vleesmengsel in de pers plaatsen, en met een simpele druk op de hendel creëer je een mooi gevormde burger met een gelijkmatige dikte.

Dankzij het anti-aanbak oppervlak van de pers blijft het vlees niet plakken, waardoor het gemakkelijk te verwijderen is en de pers eenvoudig te reinigen is na gebruik. Bovendien is de Weber Burgerpers compact van formaat, waardoor hij gemakkelijk op te bergen is in je keukenlade of barbecuegereedschapskist.

Of je nu kiest voor klassieke rundvleesburgers, sappige kipburgers of vegetarische opties, met de Weber Burgerpers maak je snel en moeiteloos perfect gevormde hamburgers die indruk maken op je gasten bij je volgende barbecuefeest.