Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Scentchips waxbrander art deco-zwart/wit15d10

12,95

3 op voorraad

Beschrijving

ScentBurner in jouw eigen stijl

ScentBurners zijn waxbranders waarin je ScentChips (geurchips van wax) met een theelicht opwarmt. Sommigen noemen het ook wel een waxburner. ScentBurners zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, minimalistisch en stijlvol, in de vorm van een cactus, boeddha, waxbranders van beton, keramiek enz. Er is een ruime keuze ScentBurners zodat je naar hartelust kunt variëren in jouw interieur. Wanneer je een waxbrander gebruikt om jouw ScentChips te smelten zie je pas echt hoe gezellig en knus onze ScentBurners daadwerkelijk zijn. Toch zijn ze ook een waardevolle toevoeging voor het interieur wanneer je ze niet gebruik. We hebben een ruim aanbod van verschillende waxbranders, zo weet je zeker dat je er eentje vindt die je mooi vindt. 

Uniek design geurbrander voor iedere gelegenheid

Hoewel de ScentChips voor de heerlijke geur zorgen, zijn het de ScentBurners die de show stelen. Voor ieder interieur is er een passende ScentBurner met eigen design: van minimalistische modellen tot gedecoreerde geurbranders voor speciale momenten. Het beste kun je theelichten gebruiken die vier uur blijven branden en geschikt zijn voor keramieken waxbranders. Deze kleine theelichten hebben namelijk de ideale maat voor de waxbranders van Scentchips®. Plaats maximaal 1 theelicht tegelijk in de waxbrander. Plaats altijd minstens drie ScentChips in de brander.

Stijlvolle waxbranders

Omdat wij voor iedereen een passend aanbod willen creëren, hebben we zeer uiteenlopende waxbranders in ons assortiment. Dit assortiment breiden we constant uit met nieuwe ontwerpen, zodat nog meer mensen kunnen genieten van de fraaie looks van een ScentBurner. We hebben subtiele waxbranders, die uitstekend functioneren en je kamer enigszins opleuken. Voor de echte liefhebbers hebben we stijlvolle waxbranders met bijzondere vormen en intrigerende beschilderingen. Van knalgele waxbranders tot ScentBurners in de vorm van een Boeddha. Wil je meerdere waxbranders in huis plaatsen? Dan hoef je zeker niet te vrezen voor een eentonig beeld. We hebben al onze ScentBurners in verschillende kleuren, zodat je ze op een passende wijze kunt combineren.

ScentBurner schoonmaken

Is je ScentBurner vies geworden? Dan reinig je deze eenvoudig met een droge doek. Zowel de binnen- als buitenzijde krijg je zo eenvoudig schoon. Gebruik nooit water om je waxbrander schoon te maken. Sommige delen van de ScentBurners zijn niet volledig geglazuurd en kunnen vocht opzuigen. Hierdoor kunnen de chips gaan spetteren wanneer ze gaan smelten

Extra informatie

Order code

Shopserver ID

Stock Haarlem

Stock Heiloo