Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Waterschaal traunsee

18,95

9 op voorraad

C.J. Wildbird Foods Europe B.V._logo

Beschrijving

Het Traunsee Waterschaal is een elegant en functioneel element voor elke tuin, terras of buitenruimte. Deze waterschaal is vernoemd naar het prachtige Traunsee-meer in Oostenrijk en straalt dezelfde rust en schoonheid uit als dit natuurlijke waterlichaam.

Gemaakt van hoogwaardig materiaal, heeft de Traunsee Waterschaal een duurzaam ontwerp dat bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Het heeft een brede en ondiepe komvorm, waardoor vogels gemakkelijk toegang hebben tot het water. Dit maakt het niet alleen een geweldige drinkplaats voor vogels, maar het voegt ook een esthetisch element toe aan je buitenruimte.

De waterschaal heeft een glad oppervlak en een subtiele rand, waardoor het een eigentijdse uitstraling heeft die moeiteloos past bij diverse tuinstijlen. Plaats de Traunsee Waterschaal op een prominente plek in je tuin, zoals op een voetstuk, een tafel of een speciaal daarvoor ontworpen waterschaalstandaard. Vul het met vers water en zie hoe vogels zich verzamelen om te drinken en te baden, waardoor je een prachtig schouwspel van de natuur in je eigen achtertuin hebt.

De Traunsee Waterschaal is niet alleen een functioneel item voor vogels, maar ook een decoratieve toevoeging aan je buitenruimte. Het biedt een rustgevend element en creëert een sfeer van vrede en sereniteit, waardoor je tuin een oase van natuurlijke schoonheid wordt.