Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

GARDENA – Classic 50 Complete Set – Slanghouder – Inc slang 20m

64,95

12 op voorraad

Beschrijving

GARDENA – Classic 50 Complete Set – Slanghouder – Inc slang 20m

De slangenhouder geeft steun waar dat nodig is. Hij dient om de slang veilig op te bergen aan de muur, maar hij kan ook worden losgenomen voor mobiel gebruik in de tuin.

Let op! 20 meter lange 13 mm (1/2″)-slang

Dankzij de ergonomische handgreep is hij comfortabel te vervoeren. De Gardena Classic wandslanghouder 50 is compleet uitgerust met een 20 meter lange 13 mm (1/2″)-slang, een Gardena Classic tuinspuit en alle benodigde Original Gardena System aansluitstukken: twee kraanstukken, een slangstuk en een adapter. De aansluitslang wordt niet meegeleverd. Een aansluitgarnituur is los te bestellen of eventueel te maken van de geleverde slang. Hij is uiterst geschikt voor middelgrote tot grote tuinen. De slanghouder heeft een capiteit voor opbergruimte voor een 50m slang.

Garantie:
5 jaar

Tips & tricks
Wil je alles weten over bewateringsplannen op maat, automatische bewatering voor tijdens je vakantie of praktische besparingstips? Bekijk hier onze Informatiepagina’s over bewatering.

Gardena (onderdeel van Husqvarna Group) is in 1961 opgericht in Ulm, Duitsland. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot een van de grootste en meest innovatieve marktleiders op het gebied van tuingereedschap. Of het nu gaat om bewatering, gazononderhoud of snoeigereedschap, Gardena heeft voor iedere klus in de tuin de juiste oplossing. Om kwaliteit te waarborgen test Gardena alle artikelen meerdere malen voordat ze op de markt worden gebracht. Dit garandeert de beste kwaliteit en een lange levensduur. Bekijk hier het gehele Gardena assortiment.

Extra informatie

Afmeting

Merk

DPD Shipping Product
Materiaal

Order code

Shopserver ID

Stock Haarlem

Stock Heiloo

Margin Haarlem

Margin Heiloo