Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

VOSKES Sushi rolls kip 60g

1,95

7 op voorraad

Voskes_logo

Beschrijving

VOSKES Sushi Rolls kip 60g zijn heerlijke en unieke traktaties speciaal ontworpen om de smaakpapillen van katten te verwennen. Hier is een algemene omschrijving van het product:

  1. Hoofdingrediënt kip: De Sushi Rolls zijn gemaakt met hoogwaardige kip, een geliefde eiwitbron voor katten vanwege de smaak en verteerbaarheid.
  2. Rolvorm: Het product is ontworpen in de vorm van sushi rolls, waardoor het niet alleen een smakelijke traktatie is, maar ook een leuke en aantrekkelijke presentatie heeft die de nieuwsgierigheid van katten kan wekken.
  3. Kleine porties: Verpakt in handige individuele porties van 60 gram zijn de Sushi Rolls eenvoudig te doseren, waardoor ze perfect zijn als beloning, tussendoortje of om interactief spel met je kat te stimuleren.
  4. Krokante textuur: De Sushi Rolls hebben waarschijnlijk een krokante textuur, wat aantrekkelijk kan zijn voor katten en hun natuurlijke kauwinstinct kan bevredigen.
  5. Hoogwaardige ingrediënten: Naast kip kunnen de Sushi Rolls andere hoogwaardige ingrediënten bevatten die zijn afgestemd op de smaakvoorkeuren van katten en bijdragen aan een gezonde traktatie-ervaring.
  6. Beloningsmogelijkheid: Door hun smakelijke samenstelling en handzame formaat zijn de Sushi Rolls ideaal als beloning tijdens het trainen of als een speciale verwennerij voor je kat.
  7. Veilig en gezond: Zoals bij alle kattensnacks is het belangrijk ervoor te zorgen dat de ingrediënten veilig zijn voor kattenconsumptie. Raadpleeg de verpakking voor specifieke informatie over de samenstelling en voedingswaarden.

VOSKES Sushi Rolls kip 60g bieden een heerlijke en speelse traktatie-optie voor katten, waardoor ze kunnen genieten van de smaak van kip in een leuke en opwindende vorm.