Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

VOSKES Pate adult tonijn met kbljw&sperzbn

9,95

12 op voorraad

Voskes_logo

Beschrijving

VOSKES Pate adult tonijn met kabeljauw en sperziebonen is een smakelijke en uitgebalanceerde natvoeding voor volwassen katten. Hier volgt een algemene omschrijving van het product:

  1. Ingrediënten: Deze pate is samengesteld met hoogwaardige ingrediënten, waaronder tonijn, kabeljauw en sperziebonen. De combinatie van deze ingrediënten biedt een voedzame maaltijd die voldoet aan de voedingsbehoeften van volwassen katten.
  2. Tonijn en kabeljauw: Tonijn en kabeljauw zijn populaire vissoorten die bekend staan om hun smaak en voedingswaarde. Ze leveren hoogwaardige eiwitten, essentiële vetzuren en andere voedingsstoffen die bijdragen aan de algehele gezondheid van de kat.
  3. Sperziebonen: Sperziebonen voegen een extra element toe aan de voeding en kunnen een bron zijn van vezels, vitaminen en mineralen die de gezondheid van de kat ondersteunen.
  4. Pate textuur: De pate-textuur maakt het gemakkelijk voor katten om het voedsel op te nemen en draagt bij aan een aangename eetervaring.
  5. Aanvullende voeding: Deze voeding is bedoeld als aanvulling op het reguliere dieet van de kat. Het voorziet in de behoeften van katten die van nature behoefte hebben aan vlees in hun dieet.
  6. Geschikt voor volwassen katten: De formulering is specifiek gericht op volwassen katten, wat betekent dat het rekening houdt met hun voedingsbehoeften op dit levensstadium.